Direct contact: 038 - 477 1448
lines

Betonbouw

We zijn bij Salverda trots op onze betonwerken. Onze civiele, utiliteits- en infrastructurele kunstwerken maken deel uit van het Nederlandse landschap. Daarvoor gebruiken we prefab constructies, maar ook betonmortel uit de eigen betoncentrale van de Schagen Groep.

We realiseren constructies in allerlei formaten, waarvan het ontwerp en de bouw een beroep doen op onze expertise. Wij bouwen tunnels, viaducten en bruggen. Ook hebben wij ruime ervaring in het bouwen van parkeerkelders en het ontwerpen van speciale betonconstructies voor weg en spoor. Onze medewerkers hebben de kennis en vaardigheid in huis om ontwerpen te verbeteren en creatieve oplossingen te vinden voor ingewikkelde vraagstukken. Dat vraagt om liefde voor het vak en dat is wat Salverda kenmerkt.

Salverda is in het bezit van de gangbare certificaten, zoals het ISO 9001 en het VCA** certificaat. Bovendien beschikken wij over het BTR-certificaat, zodat ook werkzaamheden aan het spoor door ons kunnen worden uitgevoerd. Ook op het terrein van duurzaam ondernemen is Salverda actief. Zo hebben we trede 5 op de CO2-ladder bereikt en hebben wij ervaring met het bouwen van projecten onder het BREEAM-keurmerk. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen.